Beställ sms

Med våra sms-tjänster underlättar vi för dig i din pollenallergi. Du kan få en påminnelse varje dag, för att inte glömma att ta din medicin och du kan även få ett sms av oss när det är dags att gå till läkaren för att diskutera behandlingsalternativ.

Daglig sms-service

Sms:a pollenkoll daglig till 0769 43 25 89 för att få en daglig påminnelse att ta din medicin. När du anmäler dig till påminnelsetjänsten får du kostnadsfritt ett sms varje dag i två månader (kl 08.00). Vill du fortsätta med tjänsten efter två månader skickar du bara ett nytt sms, och tjänsten fortsätter i två månader till.

Vill du avregistrera dig innan de två månaderna är slut skickar du ett sms med pollenkoll daglig stop till 0769 43 25 89

Sms-påminnelse – gå till läkaren

För dig som har svår pollenallergi och inte är nöjd med din nuvarande behandling kan allergivaccination vara ett alternativ. Eftersom behandlingen ofta inleds redan under vinterhalvåret så påminner vi dig när det är dags att prata med din läkare.
Sms:a pollenkoll dr till 0769 43 25 89 så får du ett sms när det är dags att söka läkare för att utvärdera din behandling och vara redo för nästa säsong.